Over ons

HORSEinMOTION biedt u een eigentijdse vormgeving op het gebied van audiovisuele vormgeving. Door de brede kennis op het gebied van grafisch, motion design, fotografie en webdesign kan er voor uw bedrijf een gehele eigen stijl op maat ontworpen worden.

CV/Bio

HORSEinMOTION is het bedrijf van Esther Shephali Neeleman. In 2007 is zij afgestu- deerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Tijdens deze studie heeft zij twee richtingen gedaan om zo een brede kennis te vergaren op het gebied van grafische en audiovisuele vormgeving.

HORSEinMOTION
Eadweard Muybridge (1830-1904)

Muybridge werd als Edward James Mugge- ridge geboren in Engeland maar woonde jarenlang in de Verenigde Staten als Ead- weard Muybridge. Hij wist als eerste fotograaf bewegingen van mensen en dieren vast te leggen door middel van fotosequenties.
Dankzij de uitvinding van de fotografie werd het mogelijk om de eerste echte animatiefilms te maken.
Het was dan ook een fotograaf, Eadweard Muybridge, die met zijn experimenten aantoonde hoe belangrijk fotografie voor animatie is.

Software/Skills

HORSEinMOTION heeft kennis van de volgende programma’s:
appz

“The Horse in Motion”

Muybridge wilde de beweging van een paard op foto vastleggen. Hij verzon een ingenieuze constructie met heel veel fotocamera’s op een rij. Hij liet het paard voorbij de camera’s rennen. De camera’s maakten een opname wanneer het paard passeerde.
Zo kreeg Muybridge een groot aantal foto’s, waarbij het paard steeds een heel klein stukje verder was in haar beweging. De foto’s maakten meteen ook een einde aan een de vraag, of er een moment is, waarbij een paard alle vier haar benen van de grond heeft.
Dit bleek inderdaad het geval te zijn. Het werk van Muybridge is nu nog steeds een grote bron van kennis voor veel animatie- filmers. Hiernaast zie je de paardenfoto’s van Muybridge heel snel achter elkaar, samen zijn ze net een animatiefilm! (bron: www.naif.nl)

The_Horse_in_Motion